Розпрощайтесь з мирним життям: жінки за знаком Зодіаку, які лякають чоловіків

0
4
Розпрощайтесь з мирним життям: жінки за знаком Зодіаку, які лякають чоловіків
Астрологи розповіли про типаж жінок, який лякає чоловіків. Дізнайтеся про них, щоб правильно вибудовувати стратегію розвитку стосунків.

Про це пише Час-Дій.

Телець

Меркантильна особа

Жінка-Телець — найбільш обговорюваний об’єкт серед чоловіків у соцмережах. Це про неї кажуть: я їй довірив все найцінніше, дарував дорогі подарунки, а вона… а вона просто все акуратненько прибрала до рук і розлучатися з нажитим добром не збирається.

Рак

Домомучителька

На вигляд мила і люб’язна жінка, яка і увагою оточить, плюшками заманить. Підступна поведінка призводить до того, що обіцяного бідний чоловік не отримає, поки не виконає того, що дама побажала. Тихенько втекти не вийде: клешні вже міцно тримають бідолаху за одне місце.

Діва

Їдкий критик

Якщо для інших знаків Зодіаку відлякування — побічний ефект взаємин, то для Дів — усвідомлений і приємний процес. Динамити вона навчилася професійно, витягаючи всі соки з потерпілого. При цьому не забуде застосувати свій рідкісний дар уїдливого критика, точно оцінюючи слабкі місця жертви і потрапляючи точно в епіцентр болю. Від такої прекрасної діви хочеться швидше втекти: мало кому хочеться славу нікчемного і жалюгідного.

Скорпіон

Чорт в спідниці

Не встигнеш і оком моргнути, а вже окручений нею і не знаєш, як вибратися з-під її загрозливого жала. Це не людина, а чорт в спідниці, від якого не знаєш, чого очікувати і побоюватися: варіацій незліченна кількість.

Козеріг

Пожирачка мізків

Якщо вам жилося спокійно до зустрічі з Козерогом, то розпрощайтеся з мирним життям назавжди. Клювати мізки — її улюблене заняття, і трьома хвилинами не відбутися: її тиради і моралі тривають годинами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні