ДТП поблизу Володимира: троє дітей у реанімації. ФОТО

0
3
ДТП поблизу Володимира: троє дітей у реанімації. ФОТО
У ДТП за участі двох автомобілів поблизу села Верба Володимир-Волинського району, травмувалися діти, які перебувають в реанімації обласної дитячої лікарні.

Про це пише Суспільне.

Керівник диспетчерської служби екстреної медичної допомоги Станіслав Лінік розповів, що внаслідок аварії травмували семеро людей, серед них троє дітей.

Відомо, що у травмованих — переломи, забої різних ступенів та закриті черепно-мозкові травми.

Раніше Волинь24 писали про те, що поблизу Володимира, напередодні, 20 грудня трапилася ДТП. Автомобіль «Міцубісі» врізався у «Фольксваген».

В результаті ДТП травмувався 45-річний водій автомобіля «Міцубісі» та четверо пасажирів, які перебували у салоні. Серед травмованих діти віком 11, 14 та 16 років. Усі жителі міста Львів.

Також травми отримав водій «Фольксваген» двоє його пасажирів. Вони жителі Ковельського району. Водія з автомобіля діставали рятувальники за допомогою спеціального гідравлічного інструменту.

У поліції за фактом ДТП розпочали кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Обставини ДТП з'ясовуються.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні