--> Як прикрасити дім на свята: 5 простих ідей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як прикрасити дім на свята: 5 простих ідей

0
-1
Як прикрасити дім на свята: 5 простих ідей
Прикрасити дім можна лише ліхтариками і поставити ялинку, бо існує багато різних простих способів, які наповнять оселю затишком.

Про це пише ТСН.

Вінок із гілок

Зробити таку прикрасу самому та задекорувати дуже просто, але якщо хенд-мейд не для вас – вінок можна купити. Вони бувають абсолютно різні: з шишок, ялинок, штучні, зі стрічок та гілок. Прикрасити ним можна вхідні двері, стіну в будинку, почепити над обіднім столом або покласти на нього, адже такий вінок теж чудово виглядатиме як декор стола.

Шкарпетки з подарунками

Ця традиція прийшла до нас із Заходу і мало хто розвішує шкарпетки вдома, а дарма. У фільмах нам найчастіше показують, що вішати їх потрібно на камін, адже за легендою, Санта-Клаус спускається димоходом і кладе подарунок до шкарпетки. Але оскільки у нас в країні каміни є не у всіх, від класичного застосування цього різдвяного декору можна відхилитися та почепити його на стіну чи на ялинку. Вийде все одно дуже гарно.

Гілки в оселі

Особливої атмосфери оселі також додадуть живі гілки з ялинки, сосни або кипарису. Назбирати їх завжди можна в лісі, водночас чудово провівши день на свіжому повітрі. Розкладіть такі гілки на столі, оформіть ними двері або покладіть до вази. Дуже гарний вигляд гілки матимуть, якщо почепити на них ще й ліхтарики (для цього ліпше використовувати ліхтарики на батарейках).

Святковий посуд

Комусь може здатися, що купувати окремий набір посуду – непотрібна трата грошей, але іноді милі тарілки з ялинками, сніговиками або іншими святковими символами найкраще підійматимуть настрій та даруватимуть новорічну атмосферу. Також гарний тематичний посуд може стати чудовим подарунком до свята.

Рустик

Ще один простий спосіб прикрасити будинок – зібрані в лісі шишки, адже з них можна самому зробити прикраси або просто покласти їх до прозорої чи плетеної вази, доповнивши паличками кориці, сушеними цитрусами та свічками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні