Топ-10 лайфхаків для вашої кухні, щоб зекономити ваш час

0
5
Топ-10 лайфхаків для вашої кухні, щоб зекономити ваш час
Ці хитрощі значно пришвидшать приготування будь-яких страв.

Про це пише Мета.

Очищуйте гранат у мисці із водою

Щоб не забруднити одяг, пропонуємо простий спосіб очищення фрукта. Надріжте ножем шкірку навколо центру. Весь гранат розріжте на 8 шматочків та покладіть їх під воду. Акуратно розітріть шкірку, щоб звільнити зернята від білої мембрани. Залишки відразу піднімуться наверх. Процідіть воду і смакуйте фруктом.

Запікайте яйця у формі для кексів

Лайфхак допоможе зберегти час та сили, адже за один раз приготується декілька порцій страви. Наповніть кожну чашу для кексів столовою ложкою води, а потім розбийте по 1 яйці. Випікайте при 350 градусах від 10 до 13 хвилин, щоб білки і жовтки затверділи.

Заморозьте залишки вина у формочці для льоду

Залишки вина залийте у форму для льоду, зверху закрийте поліетиленовою плівкою. Потім поставте у морозильну камеру. Ви зможете додавати порції до соусів, супів, рагу, щоб отримати миттєвий ефект.

Готуйте яєчню у мікрохвильовій печі

Розбийте у посудину декілька яєць. Зверху залийте молоком або водою, посипте сіллю і перцем, потім перемішайте виделкою. Розігрійте в мікрохвильовій печі з інтервалом у 30 секунд, помішуючи після кожного разу.

Використовуйте заморожений посуд для холодних страв і напоїв

Їжа буде кращою на смак і довше залишатиметься холодною, якщо це потрібно. Кулька морозива, наприклад, смакуватиме протягом кількох хвилин, якщо ви подасте її у крижаних мисках.

Використовуйте яйцерізку для овочів і фруктів

Цей кухонний інструмент призначений не тільки для зварених яєць. Він одним махом допоможе нарізати полуницю, ківі, гриби та багато інших овочів і фруктів.

Випікайте пиріг у невеликій посудині

Змастіть мисочку або чашку антипригарним спреєм, а потім розбийте всередину яйце. Перемішайте до однорідної консистенції, додайте горіхового масла. Розігрійте в мікрохвильовці протягом 60 секунд, щоб отримати смачний десерт.

Очищуйте імбир ложкою

Оскільки шкірка досить тонка, її просто зняти металевою ложкою, зробивши декілька нескладних рухів біля закруглених країв імбиру.

Очищуйте часник у банці

Добре струсіть банку, тоді шкірка відразу впаде. Ви можете використовувати ту саму стратегію з іншою посудиною, яка дозволить зручно очистити часник.

Заморожуйте м'ясо перед нарізкою

Нарізати тонкі та акуратні сегменти свіжого стейка або свинини може бути складно. Варто потримати м'ясо протягом 15 хвилин у морозильній камері, щоб надати йому потрібної текстури для легкого нарізання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні