Як вибрати подарунки для близьких людей

0
4
Як вибрати подарунки для близьких людей
Головне правило, – даруйте те, чого хоче ваша кохана людина, а не ви, те, що радуватиме особисто її.

Про це пише ГолосUA.

Близькі стосунки стирають грані і скасовують необхідність суворо дотримуватися етикету та загальноприйнятих правил, тому, якщо сюрпризи – це не ваш коник, завжди можна прямо поцікавитися у близької людини, якому подарунку він зрадів.

В іншому випадку, доведеться виявити хитрість і вивідати ненароком, або звертати увагу на кожне слово або захоплення чимось - можливо, вона чи він вже давно натякає вам на те, чого хоче? До того ж, завжди можна вдатися до хитрощів - розпитати у мами чого хоче тато і навпаки, попросити дітей вивідати у чоловіка, чого він чекає у подарунок і таке інше.

Жінки завжди раді прикрасам - це хороший варіант і для мами, бабусі, і дружини. Однак для цього потрібно точно знати уподобання людини, у крайньому випадку – вибрати щось класичне – наприклад, золоту підвіску чи сережки класичного дизайну. Прикраси для чоловіків менш доречні і, як правило, радіють їм представники сильної статі менші, проте золоті запанки, стильний дорогий годинник тощо – завжди доречні.

У жодному разі не варто дарувати жінці сковорідки, кухонні комбайни та іншу кухонну техніку – це подарунок для сім'ї, а не для неї. Те саме стосується наборів молотків, перфораторів, газонокосарок тощо для чоловіків.

Косметика доречна лише, якщо вона не натякає на проблеми із зовнішністю – під забороною антицелюлітні гелі, креми від зморшок, скраби від лущення тощо. Якщо хочете подарувати косметику - вибирайте набори для спа, аромаолії для ванн і так далі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні