Бив у квартирі та на вулиці: стали відомі деталі вбивства 61-річного чоловіка

1
5
Бив у квартирі та на вулиці: стали відомі деталі вбивства 61-річного чоловіка
Напередодні, 16 грудня, вранці в дворі будинку у селищі Іваничі місцеві жителі виявили труп 61-річного жителя Володимир-Волинського району.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Під час огляду тіла загиблого правоохоронці виявили видимі тілесні ушкодження. Його направили на проведення судово-медичної експертизи, яка встановила, що смерть наступила внаслідок їх отримання.

Поліцейські з’ясували, що інцидент трапився ввечері 15 грудня. Після вживання спиртного у постраждалого виник конфлікт із 37-річним місцевим жителем. Під час сварки чоловік наніс множинні удари загиблому руками та ногами у квартирі і, згодом, на вулиці.

Від отриманих травм 61-річний волинянин помер.

Зловмисника поліцейські затримали. У нього вилучили гаманець із грошима та банківськими кратками потерпілого.

Відомо, що правопорушник у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності і зараз перебуває на умовному терміні відбування покарання.

Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за умисне тяжке тілесне ушкодження, слідчі клопотатимуть про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото повідривати руки тому суді, який випустив злочинця на умовний термін, а той скоїв більш тяжкий злочин! Ганьба правосуддю! Просто справедливого покарання правопорушнику!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні