--> До України йде арктичний холод: синоптики назвали дату | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До України йде арктичний холод: синоптики назвали дату

9
1
До України йде арктичний холод: синоптики назвали дату
В Україну йде холодне арктичне повітря, яке принесе з собою морози.

Про це у фейсбук розказала синоптик Наталка Діденко.

"З вівторка, з 21 грудня, якраз напередодні найкоротшої ночі та невидимого, але реального повороту на весну, в Україну прорветься холодне арктичне повітря із морозами", - написала синоптик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тебе що, припудрило Зелупо? "весна прийде садиті будемо парашенка...?" і шо? хоч хтось вже сидить? (а вже пройшла і не одна) а трикратний крадій пенсій клоун зеленський бреше 72%му бидлу ажж запінився!!!
Відповісти
Водки мені клоунУ-ЗЕЛЕНСЬКОМУ трикратно крадущому пенсії налийте!!!! АБО стекломоя!!!! АБО хоть бояришніка как Мацквє на гастролях мнє налівалі і в лапті абувалі!!!!
Відповісти
я клоун Зеленський краду трикратно пенсії й складаю враження нещирої і непорядно брехливої жидярної нелюдини. Мені б хотілося,щоб мені не завадили відбути свій довічний термін на нарах у параші до кінця подихання оскільки я точно ще найгірший як мінімум і за крадія пенсій хряка Порошенка, зрадника Кравчука,вбивці-замовника Кучми. Мене обрали фальсифікаційно-дермократично, таких злочинів трикратно пенсії крадійських як я янукович не вчиняв,тому треба дати можливість мені підорасу зеленському реалізувати свою підорну програму на нарах на параші,з якою я ішов в підораси,а за законом зони на це дається 50 років. Якщо хтось хоче здійснити державний переворот як хряк порошенко, то це буде злочин не тільки проти мене зе-підора а й мого зе-бандитського слуго-клану зе-узурпатора держави!!!!!!
Відповісти
на всяку в клоуна-ЖИДА зеленського х.йню крадущого пенсії гроші є, а на пенсії підняти всим нема нікуя! це жидівский геноцид над пенсіонерами! чи реально прожити на 2-3тисячі пенсії без субсидії (в яких відмовлено) сплативши всі ком.послуги жкг і на харчі й ліки вже грошей немає!!! ЦЕ НАСТОЯЩИЙ ГЕНОЦИД НАД ЛЮДЬМИ ПОХИЛОГО ВІКУ ПРО ЯКИЙ ВСІ МОВЧАТЬ!!!!
Відповісти
я президенто-зеленська брехлива гнида трикратно краду пенсії в пенсіонерів ааа! санітари!! хапайте мене! більше пи*діти не можу!
Відповісти
я президенто-зеленська брехлива гнида трикратно краду пенсії в пенсіонерів ааа! санітари!! хапайте мене! більше пи*діти не можу!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти
я гівном смердячий зе-мордоратор ПІДОРАСТ ото туйво видаляю всі неугодні моєму підорному зеленському БАНДИТУ-клоуну ги-ги-ги!!!
Відповісти
ПОДАВІТЬСЯ УБЛЮДКИ ВКРАДЕНОЮ ЗЕ-УБЛЮДКОМ ТИСЯЧЕЮ З НАШИХ ПЕНСІЙ!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні