Як з користю провести вільний час без інтернету та телефону

0
-2
Як з користю провести вільний час без інтернету та телефону
Без Інтернету відпочинок стає тільки кращий, адже у вас з'являється багато часу на щось більш захоплююче, ніж перегортання стрічки в соцмережах.

Про це пише Ukr.Media.

Ось кілька приємних і корисних занять, які дозволять відпочити і розважитися без гаджетів.

Подбайте про своє тіло

Мільйони людей ведуть сидячий спосіб життя, і якщо ви теж відноситеся до тих, хто багато часу проводить сидячи, то день без Інтернету — прекрасний привід встати і зайнятися своїм тілом і фізичним здоров'ям. Навіть після одного фізично активного дня ви відчуєте прилив сил і енергії. Тому в день без гаджетів обов'язково сходіть на пробіжку, в басейн або в тренажерний зал, Приготуйте собі кілька корисних страв, відвідайте масажиста або спа-салон. А якщо є можливість, сходіть до лікаря, візит до якого давно відкладали.

Проведіть час з дітьми та вихованцями

Спілкування з маленькими дітьми і домашніми тваринами може бути відмінним джерелом радості і гарного настрою. Тому не втрачайте можливості провести з ними час: пограйте з дитиною або сходіть з нею в зоопарк, довше погуляйте з собакою, поспостерігайте за божевільними витівками кішки і так далі.

Влаштуйте сон-годину

Якщо вам рідко випадає можливість виспатися, в день без Інтернету і гаджетів влаштуйте собі невелику сон-годину. Провітріть кімнату, закрийте штори, надіньте беруші, якщо в будинку занадто шумно, і просто поспіть. Головне, не засинайте надовго: тривалий денний сон може порушити ваш режим.

Рушайте в міні-подорож

Влаштуйте собі невелику пригоду і рушайте в подорож в сусіднє місто або в незнайомий район. Прогуляйтеся, огляньте місцеві визначні пам'ятки, познайомтеся з ким-небудь з жителів і пообідайте в кафе, в якому ніколи раніше не були.

Займіться творчістю

Навіть якщо ви не звикли до креативної діяльності, хоча б іноді приділяйте час творчим заняттям: малюйте, складайте вірші, грайте на музичних інструментах або ліпіть бегемотиків з глини. Творчість — відмінний спосіб відпочити, перезавантажитися і поліпшити роботу мозку. Також вона допомагає по-іншому поглянути на старі проблеми, які ви давно не можете вирішити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні