--> На Волині судитимуть трьох чоловіків за підробку сертифікатів вакцинації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судитимуть трьох чоловіків за підробку сертифікатів вакцинації

0
3
На Волині судитимуть трьох чоловіків за підробку сертифікатів вакцинації
На Волині 46-річний волинянин та 21-річний житель Житомирщини під час проходження прикордонного контролю в пункті пропуску «Устилуг», з метою звільнення від обов’язку перебування на самоізоляції, надали працівникам прикордонникам міжнародне свідоцтво про вакцинацію на своє ім’я із ознаками підробки.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

За цими фактами дізнавачі Володимир-Волинського районного відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за використання завідомо підробленого документа. Свідоцтва вилучили та направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи.

Під час розслідування кримінального провадження за фактом використання підробленого свідоцтва про вакцинацію встановлено, що 33-річний вінничанин виготовив завідомо підроблене міжнародне свідоцтво про вакцинацію на своє ім’я, вказавши в ньому завідомо недостовірні відомості про проведену вакцинацію.

За цим фактом дізнавачі відкрили кримінальне провадження за підроблення документів, печаток, штампів та бланків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні