Піде за своїми бажаннями: найрозкутіші жінки за знаком Зодіаку

0
-3
Піде за своїми бажаннями: найрозкутіші жінки за знаком Зодіаку
Деякі представники Гороскопу відверто фліртують з чоловіками не бояться показати себе, і вважають, що в житті потрібно брати все, якщо це приносить задоволення. Астрологи розповіли, під якими знаками Зодіаку народилися жінки, які не вміють соромитись.

Про це пише Апостроф.

Овен

Активні Овни не звикли чекати і схильні квапити події. Вони не люблять довгих романтичних прогулянок і зазвичай одразу розуміють, чи подобається їм конкретний чоловік. Це зовсім не означає, що Овни обирають першого зустрічного, обранець має відповідати основним принципам дівчини-Овна. Проте представниці цього знаку Зодіаку не бояться зробити перший крок та перейти на новий рівень стосунків.

Скорпіон

Скорпіони – пристрасні та азартні натури у багатьох сферах, стосунки – не виняток. На початку роману вони поводяться скромно і дещо закрито, але як тільки розуміють, що чоловік їм подобається, – починають фліртувати та загравати. Вони не проти вступити в близькі швидкоплинні стосунки з малознайомим чоловіком, а ось затриматися на більш тривалий термін їм часто не дозволяє недовіра до людей та скритність.

Стрілець

Дівчата-Стрільці привабливі, доглянуті та знають собі ціну. Вони звикли до уваги чоловіків і з задоволенням їх приймають. Представниці цього знака Зодіаку поводяться розкуто, сміливо, можуть говорити про свої фантазії та бажання. Якщо чоловік подобається дівчині-Стрільцю – вона піде за своїми бажаннями, навіть якщо стосунки ще не стали офіційними.

Рак

Раки вразливі та дуже сімейні. Вони скрупульозно ставляться до вибору партнера, але зазвичай вже на початку стосунків можуть зрозуміти, чи це їх чоловік чи ні. Якщо представниця цього знаку Зодіаку закохалася – вона віддається стосункам цілком і повністю. Здивувати дівчат-Раків досить легко, вони романтичні та люблять знаки уваги, проте фальш розпізнають одразу.

Діва

Представниці цього знаку Зодіаку славляться своєю практичністю. Вони намагаються вже змалку знайти собі чоловіка одного і на все життя. Але поки шукають – можуть дозволити собі пристрасний швидкоплинний роман чи безневинний флірт. Коли ж Діва знаходить свій ідеал, то одразу втрачає інтерес до всіх інших представників сильної статі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні