--> Як зрозуміти чи подобаєтесь ви хлопцеві/чоловіку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як зрозуміти чи подобаєтесь ви хлопцеві/чоловіку

0
-3
Як зрозуміти чи подобаєтесь ви хлопцеві/чоловіку
Поведінка хлопця поруч з дівчиною може показати симпатична вона йому чи ні.

Про це пише Good House.

Він завжди буде намагатися справити на вас враження і спробує привернути увагу до своєї персони.

Манера одягатися

Кожна молода людина чудово розуміє, що зовнішній вигляд, це важливий фактор для того, щоб сподобатися дівчині. Якщо ви стали звертати увагу на те, що хлопець став більш ретельно стежити за собою, став одягатися по-іншому, став використовувати новий парфум і регулярно стежити за чистотою свого взуття, то це говорить про те, що йому явно подобається дівчина. Якщо б вона йому була байдужа, то він би не докладав зусиль і не намагався б справити приємне враження на дівчину.
Крім того, можна перевірити чоловіка, щоб зрозуміти, чи дійсно ви йому подобаєтеся, тому він хоче вас вразити. Як би ненароком згадайте про те, що вам подобається, коли чоловіки одягають сорочки певного кольору або носять краватки. Якщо ви йому симпатичні, то в найближчі дні можна буде помітити деякі зміни в його гардеробі.

Прояв турботи

Коли хлопець відчуває симпатію до тієї чи іншої дівчини, то у нього виникає непереборне прагнення допомогти їй. Для багатьох хлопців захист і підтримка – це найкращий прояв щирих і теплих почуттів. Звичайно, це приємно, коли ти не просто подобаєшся чоловікові, але і коли він ще намагається оточити тебе турботою і увагою.
Проявляти свою симпатію подібним чином він може у будь-яких дрібницях.
Наприклад, подаючи руку, коли ви спускаєтеся з драбини, притримуючи дверцята автомобіля, коли ви в нього сідайте, допомагаючи донести сумки, приносячи вам келих з напоєм під час вечірки і т. д.

Демонстрація здібностей

Коли чоловік завойовує увагу симпатичної йому жінки, то він робить все можливе для того, щоб продемонструвати себе у всій красі. Він буде намагатися показати свої найкращі якості, навички і здібності. Навіть якщо у нього немає ніяких явних талантів, то він все одно не відступить від свого. При кожному зручному випадку чоловік буде намагатися демонструвати свою турботу, почуття гумору, доброту і т. д.
Наприклад, багато чоловіків, незважаючи на те, що зовсім не вміють жартувати, намагаються зробити все можливе, щоб розсмішити дівчину.
Також багато чоловіків, запрошуючи дівчину на побачення до себе додому, намагаються продемонструвати свої кулінарні здібності, щоб не просто висловити симпатію, але і зачарувати її.

Знайомство з близькими людьми

У тому випадку, якщо молодий чоловік зважився познайомити свою обраницю зі своєю сім'єю, то це говорить не просто про його симпатії, але і про серйозність намірів по відношенню до дівчини. Якщо хлопець знайомить вас зі своїми рідними, то це йому важливо дізнатися думку близьких, важливо дізнатися про те, як сприйме вас його сім'я. Звичайно, знайомство з батьками або родичами – це серйозний крок з боку будь-якого чоловіка.
А якщо хлопець вирішив познайомити вас зі своїми друзями і хоче, щоб ви влилися в їх компанію, то це теж говорить про сильної симпатії та про те, що він ставиться до вас вельми серйозно.

Манера розмови

Коли чоловік намагається показати те, що дівчина йому подобається, то він стає зовсім іншим. Змінюється його манера поведінки, змінюється тембр голосу і т. д. Як правило, тихі і скромні хлопці намагаються бути більш розкутими, веселими та активними. Вони намагаються більше жартувати, голосно сміятися, активно жестикулювати і робити все можливе, щоб привернути до себе увагу. Навіть незважаючи на те, що відвертість і гумор – це не їх коник. А ось розкуті і активні веселуни, які завжди готові робити компліменти дамам, при вигляді тієї особи, яка їм не байдужа, навпаки, можу стати тихими і скромними.
Зверніть увагу на те, як молода людина спілкується з іншими людьми, жінками у тому числі. Обов'язково зверніть увагу на його тембр голосу й манеру спілкування.

Активність в інтернеті

Дізнатися про те, що молода людина відчуває ніжні почуття до дівчини, можна не тільки при особистій зустрічі, але і завдяки соціальним мережам. До речі, багато чоловіків вважають за краще проявляти активність саме в інтернеті, щоб переконатися в тому, що їх симпатія взаємна, а вже потім переходять до інших дій. Якщо молодий чоловік, з яким ви поки особисто не знайомі або навіть знайомі, не пише вам особисті повідомлення, але щодня дає про себе знати, то це говорить про те, що ви йому симпатичні.
Свою активність і симпатію він може проявляти по-різному. Наприклад, якщо він щодня заходить на вашу сторінку в соціальних мережах, оцінює ваші фотографії, пише під ними коментарі або просто ставить смайлики. Якщо ж хлопець вам теж симпатичний, то можна сміливо відповісти на одне з його коментарів, після чого він наважиться написати вже особисте повідомлення.

Мова жестів

Коли чоловік відчуває почуття по відношенню до симпатичній дівчині, то змінюється не тільки його манера поведінки або тембр голосу, але і манера тримати себе. Як тільки перед хлопцем з'являється об'єкт його симпатії, то він намагається всіма способами привернути її увагу. Він сідає або повертається так, щоб бачити її і щоб вона бачила його. Постава його стає ідеально рівною, а в звичних рухах з'являється певна розслабленість.
Хлопець не буде схрещувати руки або ноги, навпаки, він намагатиметься вести себе дуже відкрито, показуючи всім своїм виглядом, що готовий до ближчого знайомства або спілкування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні