Працівницю волинського «Ощадбанку», яка обкрадала клієнтів, звільнили від покарання

1
-8
Працівницю волинського «Ощадбанку», яка обкрадала клієнтів, звільнили від покарання
Локачинський райсуд призначив рік умовного покарання працівниці філії «Ощадбанку», яка обкрадала клієнтів, знімаючи гроші з їхніх карток.

Про це пише Zaxid.net.

Жінка допомагала клієнтам у роботі з мобільним додатком та запам'ятовувала логін та пароль. Після цього жінка заходила у персональний кабінет та надсилала гроші на підставні картки, оформлені на людей, яких же і обкрадала.

Жінку визнали винною в порушенні, але призначили лише один рік умовно.

Як йдеться у вироку Локачинського районного суду від 8 грудня, обвинувачена працювала на посаді провідного економіста служби роздрібного бізнесу філії «Ощадбанку» в селищі Локачі.

У матеріалах справи вказано, що таким чином жінка обікрала дев'ятьох людей. Максимально за один раз працівниця банку надсилала собі 37 тис. грн, мінімально – 250 грн. Таким чином жінка присвоїла близько 200 тис. грн.

Відомо, що наразі вона офіційно не працює. Жінка заміжня, має дитину, до цього судимостей не мала.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто. Хлібину вкрадеш-посадять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні