Хотів врятувати: комунальника звинувачують у каліцтві 12-річного школяра

1
-8
Хотів врятувати: комунальника звинувачують у каліцтві 12-річного школяра
Львівського працівника комунального підприємства звинувачують у тому, що він штовхнув 12-річного хлопця і той зламав ногу. Сам комунальник каже, що хотів врятувати хлопця.

Про це пише ТСН.

12-річний Денис розповідає, що ввечері він з товаришем їхав на самокаті, поки не вперся в стрічку, біля якої стояв комунальник. Зі слів хлопця, комунальник взяв його за капюшон і кинув на асфальт. Дитину побачили працівники офісів, які стояли на балконі. Чоловіки занесли травмованого хлопчика до приміщення і чекали приїзду швидкої допомоги.

У каліцтві дитини звинувачують тракториста Степана.

«Того вечора працював біля автовишки, на якій з 30-метрової висоти знімали кондиціонер. А підлітки, ігнорували моє попередження про небезпеку. Тому я взяв хлопця за каптур і просто відтягнув», - зазначає чоловік.

За словами тракториста ЛПК, дитина, напевно, випадково спіткнулася об самокат. А не допоміг хлопцеві після падіння, бо, як стверджує Степан, не міг залишити робоче місце.

Тим часом у лікарні хлопця прооперували. Лікарі вставили два еластичні стержні, аби відновити цілісність кістки.

Мама підлітка написала заяву до поліції. Директор ЛКП, де працює тракторист, повідомив, що попросив юристів, щоб підготували запит.

Поліція розслідує справу як нанесення умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості. Комунальникові загрожує три роки ув'язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
батьків повинні притягнути до відповідальності а не тракториста
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні