Чого чекати після закінчення пандемії коронавірусу

2
-1
Чого чекати після закінчення пандемії коронавірусу
Генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреїсус на 10-й Глобальній конференції зі зміцнення здоров'я заявив, що після закінчення пандемії коронавірусу на людство чекає чимало серйозних проблем.

Про це пише Мета.

У своєму вступному слові директор сказав, що протягом останніх двох років пандемія коронавірусу торкнулася всього нашого життя, впливаючи на суспільство та економіку, засоби існування. Багато людей можуть відчувати, що вони не контролюють своє здоров’я, що перед ними все більш невизначене майбутнє.

«Окрім жахливого впливу самого Covid-19, пандемія призвела до збоїв у роботі основних медичних послуг, що завадило зусиллям по боротьбі з багатьма іншими захворюваннями та станами, від малярії до здоров’я матері, від рідкісних захворювань до діабету, неінфекційних та психічних захворювань», - зазначив Тедрос Аданом Гебреїс.

Усе це означає, за словами директора, що після пандемії людство залишиться із серйознішими проблемами, ніж до її початку: бідність, голод, нерівність, неінфекційні захворювання, зміна клімату та багато іншого. Коронавірус показав, що коли здоров'я наражається на ризик, то на ризик наражається все.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будемо спостерігати результати вакцинації людей
Відповісти
Реальные CEKC Знaкoмcтвa в твоем городе. Без cмс и плaтных регистpаций, все aнонимнo----- http://bit.do/vipas
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні