Рідні сестри зустрілися через 73 роки. ВІДЕО

0
-9
Рідні сестри зустрілися через 73 роки. ВІДЕО
76-річна американка Харрієт Картер випадково дізналася про існування своєї 73-річної сестри Лінди Хоффман. Виявилося, що батьки весь час приховували від них правду.

Про це пише Мета.

Жінки практично одночасно звернулися до компанії, що проводить генеалогічні дослідження. Там вони дізналися про близьких родичів, про яких навіть не здогадувалися.

Харрієт після того, як отримала результати тесту, написала Лінді в соцмережах. Її сестра розповіла, що їхні тести співпали.

«Харрієт надіслала мені повідомлення: «Думаю, ми можемо бути родичами". Результати тестування збіглися на 100%. Батьки взагалі про це нікому не говорили», - розповіла Лінда.

З'ясувалося, що Харрієт народилася, коли батькам було лише 18 років. Пара не була готова до поповнення у сім'ї, тому віддала дівчинку на удочерення. Через три роки народилася дочка Лінда.

Батьки жодного разу не згадували Харрієт при Лінді. Саме тому вона не знала, що вона має сестру.

Спочатку сестри не змогли відразу побачитися через карантин, тому просто спілкувалися по телефону. У грудні Харрієт прилетіла до Лінди з Каліфорнії до Колорадо.

Під час першої зустрічі сестри розглядали старі сімейні фотографії, а потім поїхали до Лінди додому. Вони пообіцяли одна одній, що якомога частіше спілкуватимуться.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні