Безневинна жертва обставин: знаки Зодіаку, яким не варто довіряти

0
1
Безневинна жертва обставин: знаки Зодіаку, яким не варто довіряти
Усі знають, які у представників кількох знаків Зодіаку – Скорпіонів, Овнів, Раків, Львів, Близнюків, є їхні «темні» сторони і які помилки вони зробили. Астрологи натякають, які знаки Зодіаку можуть вас образити.

Про це пише Голос.

Скорпіон

Битва за справедливість може вилитися в них у вигляді негативного ставлення до кривдника, тому невдача не забариться. Скорпіони будуть приховувати речі, незалежно від того, наскільки вони великі чи малі, переконані, що зло треба карати. Хоча це існує лише у їхній уяві.

Овен

"Ми всі говоримо щось, коли знаходимося на грані!" - Це одне з виправдань імпульсивного Овна після того, як він погано з кимось обійшовся. Якби інцидент був серйозним, вони могли взагалі нічого не сказати. Тоді у вас залишиться два вибори: погодитися на те, що у вас є, або розлучитися.

Близнюки

Дволикий характер Близнюків дозволяє їм робити погані вчинки і миттєво забути про них, начебто нічого й не сталося. Тому їхнє замішання у відповідь на вашу критику може бути абсолютно щирим – вони просто не розуміють, чим ви незадоволені!

Рак

Сховатись у безпечному місці та розповідати світові про гріхи інших людей, не виходячи зі свого притулку, – це те, на що Раки безперечно здатні. Поки що вони залишаються якщо не чистими, як сніг, то хоча б безневинною жертвою обставин.

Лев

Сила та міць Лева проявляються, коли вони хочуть когось розсердити чи подати комусь урок. Тоді їхня природна доброзичливість ховається десь глибоко всередині, поступаючись місцем поганому настрою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні