Нічна ДТП під Луцьком: з'явилися подробиці зіткнення

0
-3
Нічна ДТП під Луцьком: з'явилися подробиці зіткнення
У Ківерцях, що на Волині зіткнулися два автомобілі, в результаті чого водія та пасажира одного з авто госпіталізували з важкими травмами до медичних закладів Волині.

Про це пише Суспільне.

Як писали Волинь24, подія трапилася напередодні, 11 грудня. Старша інспекторка Нацполіції Волині Марина Балдич розповіла, що зіткнулися Mercedes та Jeep. Внаслідок цього — травмувалися водій, 37-річний ківерчанин, та 31-річний пасажир Mercedes.

«Одного чоловіка доставили до обласної клінічної лікарні, іншого — до Луцької міської клінічної лікарні. В обох травмованих закриті черепно-мозкові травми, струси головного мозку, численні забої», — розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік.

Марина Балдич зазначила, що чоловіки перебувають у відділеннях інтенсивної терапії.

Відомості зареєстровано за ст. про Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні