Довго збиратимуть гроші: знаки Зодіаку, яким не можна давати у борг

0
3
Довго збиратимуть гроші: знаки Зодіаку, яким не можна давати у борг
астрологи кажуть, що існує три знаки Зодіаку, які не вміють розпоряджатися фінансами та можуть потрапити до ще більшої боргової ями.

Про це пише Realist.

Овен

Імпульсивні Овни не вміють збирати гроші. Отримавши зарплату або премію, вони можуть відкласти пристойну суму на "чорний день", але з легкістю і витратять її, коли побачать річ, що сподобалася в магазині. Саме з цієї причини люди, які народилися під цим сузір'ям, дуже довго збиратимуть гроші, щоб повернути їх кредитору.

Рак

Раки, якщо їм закортіло зробити велику покупку, а особистих заощаджень немає, спочатку подумають, у кого можна зайняти, але в результаті знайдуть сили, щоб стримати себе. Адже, якщо чужі гроші потрапляють до них у руки, їхнє життя перетворюється на катастрофу. Вони настільки переживають, чи зможуть повернути позичене, що у прямому сенсі цього слова починають з'їдати себе зсередини.

Водолій

Цей знак Зодіаку абсолютно не вміє розподіляти гроші. Фінанси у Водоліїв зникають із неймовірною швидкістю, при тому, що вони самі не можуть згадати, куди витратили більшу частину зарплати. Тому можна і не відповідати на запитання, чи зможуть вони виплатити гроші, які заборгували.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні