Напої для схуднення, які варто випити перед сном

0
1
Напої для схуднення, які варто випити перед сном
Ці напої допомагають налагодити сон, відновлюючи тим самим гормональний баланс в організмі, і активізують процес схуднення.

Про це пише Курс України.

Все необхідне є в кожному будинку.

Молоко

У 100 грамах молока жирністю 3, 2% міститься 100 ккал. Тому нас цікавить знежирене молоко. Пити його на вечерю з метою схуднення немає сенсу, результат з’явиться куди швидше, якщо молоко пити замість вечері. Але тоді ми скоро зголодніємо.

При занятті фітнесом головна цінність молока міститься в білку казеїні. У коров’ячому молоці такого білку близько 80% від загальної кількості. Опинившись в шлунку, казеїн разом з жиром утворює згустки, які наші ферменти повільно розщеплюють на амінокислоти. За рахунок цього вночі м’язи продовжують отримувати будівельний матеріал.

Імбирний чай з лимоном

Відгуки про те, що імбир допоміг нормалізувати масу тіла, разом з фізичними навантаженнями і дієтою, знайти легко. Можливо, наступний позитивний відгук буде вашим.

Додавання в чай цедри лимона або апельсина — скоріш справа особистих уподобань, ніж те що впливає на користь продукту для схуднення.

Кефір

Як і у випадку з молоком, максимальний результат для схуднення буде, якщо вечеряти одним кефіром. На відміну від води або чаю, які швидко всмоктуються у кишечнику, кефір огортає стінки шлунка, надає більш стійке відчуття ситості. В цьому він поступається хіба що тільки твердим харчовим продуктам. Якщо ви вирішили замінити кефіром інший прийом їжі, крім вечері, важливо робити це постійно, хоча б кілька місяців. Калорії, які ви не отримали завдяки кефіру, не варто компенсувати за рахунок переїдання в інший час. Тоді «дієта» пройде даремно.

Виноградний сік

Так, саме виноградний сік допоможе схуднути. У 100 грамах соку 54 ккал, тому слід обмежитися однією склянкою.

Виноградний сік не містить кісточок і рослинних волокон, в яких теж є цінні елементи, однак багатий вітамінами, мінералами і антиоксидантами, які допоможуть нам стати здоровішими. Саме виноградний сік, а не апельсиновий або грейпфрутовий сприяє нормалізації рівня тромбоцитів. Недавні дослідження показали, що тромбоцити, крім загоєння ран, допомагають відновленню пошкоджених тканин, виділяючи в них фактори росту. Тому випитий ввечері виноградний сік, як і молочні продукти, опосередковано сприяє зростанню м’язів.

Трав’яний чай

Чай містить незначну кількість калорій, які фігурі точно не зашкодять. Один з найпопулярніших чаїв — ромашковий. Використовуючи корисні властивості рослини, особливо протимікробний ефект, екстракт ромашки приймають також всередину. Поліпшенню загального стану організму ромашка зобов’язана антиоксидантам, що перешкоджають пошкодженню вільними радикалами клітин організму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні