«Тема здається дуже серйозною»: у лісі помітили снігову людину? ВІДЕО

0
6
«Тема здається дуже серйозною»: у лісі помітили снігову людину? ВІДЕО
У соцмережі з'явився дивний і навіть трохи моторошний відеоролик, на якому можна побачити ймовірну снігову людину. Дивна фігура дійсно нагадує мавпоподібну істоту.

Про це пише Знай.

На відео, яке зафільмували у Джорджії (США), можна побачити фігуру, яка схожа на відомого звіра та сидить зігнувши ноги у колінах в густому лісі. Спостерігаючи за кадрами, можна побачити, що фігура висота та масивна.

«Тема здається дуже серйозною, але рух, дає можливість для деяких прийомів. Суб'єкт, здається, дивиться вниз на землю, коли він повертається, вказуючи на те, що це може бути людина в костюмі, якому важко. Це змушує мене думати, що це, скоріше, розіграш», - зазначив творець документальних фільмів Сет Брідслав.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні