Що загрожує водієві через брудні номерні знаки

2
-5
Що загрожує водієві через брудні номерні знаки
Нещодавно в Україні змінилися штрафи за брудні номери. Порівняно зі штрафом, який був кілька місяців тому, тепер він значно більший.

Про це пише Today.

Якщо раніше штраф за брудні автомобільні номери, які ускладнюють їх розпізнання з відстані 20 метрів становив 170 гривень, то тепер за таке порушення доведеться заплатити 850 гривень.

Якщо відповідне правопорушення буде вчинене повторно впродовж одного року, то водієві загрожує штраф у розмірі 1700 гривень. Також водій-порушник може отримати 30-40 годин громадських робіт. Найгіршим покаранням у даному випадку стане вилучення прав.

Правоохоронці будуть змушені надавати фото чи відео докази, у яких видно, що номерні знаки не читаються з відстані у 20 метрів.

Якщо ж поліція не матиме відповідних доказів, такий штраф юристи рекомендують оскаржувати у суді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і що кажуть югисти ? запропонувати мєнтові помити дорогу шампунем
Відповісти
А шо фото з українськими номерами слабо зробити, треба кацапські публікувати. Чи ви з росії пишете?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні