--> У Луцьку мешканці просять повернути зупинку на вимогу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку мешканці просять повернути зупинку на вимогу

0
-1
У Луцьку мешканці просять повернути зупинку на вимогу
Жителі Луцька просять відновити зупинку на вимогу на вулиці Героїв УПА, оскільки найближчих зупинок ротрібно йти 30-40 хвилин.

Про це пишуть Волинські Новини з посиланням на запит депутата Володимира Пшибельського під час засідання сесії Луцької міської ради.

Як повідомив депутат, до нього звернулися жителі вулиць Можайського, Ціолковського, Авіаторів, Заньковецької, які просять повернути зупинку громадського транспорту на вимогу за адресою вулиця Героїв УПА, 22 для маршруток №26, №26а та №104. Зупинка була дійсна до 2019 року. Володимир Пшибельський переконує, що найближчі зупинки розташовані надто далеко.

«Мешканці цих вулиць щодня користуються послугами перевізників, щоб дістатися на роботу, додому, в лікарню, заклади освіти тощо. Це викликає низку незручностей, оскільки до найближчих зупинок «ЗДО №18», «Школа №12» від місця проживання людей треба йти приблизно 30-40 хвилин», - повідомив Пшибельський.

Він переконує, повернення зупинки для місцевих мешканців стало важливою потребою. Тож він попросив розглянути та вирішити питання щодо повернення зупинки громадського транспорту на вимогу за адресою вулиця Героїв УПА, 22.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні