Як захистити себе від обмороження під час морозів

0
-10
Як захистити себе від обмороження під час морозів
Небезпеку для людини може становити не тільки мінусова, але і плюсова температура.

Про це повідомляє Znaj.ua.

Отримати обмороження можна при підвищеній вологості і сильному вітрі. В першу чергу від цієї проблеми страждають кінчики пальців рук і ніг, ніс, вуха і щоки.

Тому варто приділити увагу в першу чергу одягу. Якщо Ви користуєтеся громадським транспортом, варто одягати багатошаровий одяг. Дуже важливо мати можливість розстебнутися або зняти щось при духоті. Водіям рекомендовано тримати в машині запасний теплий одяг.

Найбільший ризик обмороження мають малорухливі люди, які працюють на вулиці. Найважливіше для них - захистити руки і ноги.

Підошва повинна ізолювати від холоду, а черевики бажано мати на розмір більше. І про головний убір забувати не варто, адже можна підхопити не тільки застуду, а й отит. Рукавиці можна прикріпити до пуховика, як в дитинстві, щоб не втрачати і не забувати їх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні