--> Щоб дожити до 100 років: який продукт варто додати у раціон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Щоб дожити до 100 років: який продукт варто додати у раціон

0
2
Щоб дожити до 100 років: який продукт варто додати у раціон
Продукти, які людина вживає щодня, впливають на її самопочуття, здоров’я та тривалість життя загалом.

Про це повідомляють Факти.

Вчені здійснили дослідження, та порівняли “західну” дієту з великою кількістю червоного м’яса, оброблених продуктів, рафінованого зерна, цукру та раціон, багатий бобовими, овочами, фруктами, рибою.

Після 18-ти років спостереження вони виявили, що у тих, хто харчувався за другим типом, загальний ризик смертності знизився на 17%, зокрема від серцево-судинних захворювань – на 28%.

Водночас вагому роль у такій дієті відігравали саме бобові.

– Квасоля багата на рослинний білок і клітковину та майже не містить жиру. Наприклад, в одній чашці чорних бобів ви споживаєте 15 г білка, 15 г клітковини і менше 1 г цукру і жиру, – йдеться у матеріалі.
У тексті також зазначається, що отримання достатньої кількості клітковини пов’язане з більш тривалим і здоровим життям. Вона знижує ризик депресії, гіпертонії, діабету.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні