--> У Польщі помер 38-річний українець відразу після затримання поліцією | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі помер 38-річний українець відразу після затримання поліцією

0
0
У Польщі помер 38-річний українець відразу після затримання поліцією
У районі Видок у Скерневіце, що на території Польщі чоловік агресивно поводив себе, тож його передали подіції, де за короткий термін він помер.

Про це повідомляє in Poland.

Вчора, близько 19:00 чоловік вдарив телескопічним кийком жінку, яка стояла на зупинці та чекала автобус. Українець поводився вкрай агресивно щодо інших людей, тому вони його скрутили і викликали поліцію. Для затримання чоловіка знадобилась допомога трьох перехожих, тож поліції залишалося лише одягнути лише наручники.

Після затримання чоловікові стало погано. Він задихався і втратив свідомість. Один зі свідків був медиком, тож почав надавати допомогу. Викликали швидку. Медичні працівники протягом години намагалися реанімувати чоловіка. Заходи не принесли результату, 38-річний українець помер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні