--> Душа покійного чоловіка: 74-річна жінка одружилася з телям | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Душа покійного чоловіка: 74-річна жінка одружилася з телям

0
-3
Душа покійного чоловіка: 74-річна жінка одружилася з телям
У Камбоджі 74-річна вдова Хім Ханг вирішила, що її покійний чоловік переродився в теля, а тому одружилася з твариною.

Про це пише Новий Формат.

Жінка з розбитим від втрати серцем, зрозуміла, коли теля лизнуло її волосся і шию, а потім поцілувало, що це душа покійного чоловіка повернулася до неї в новому вигляді. З того часу теля поселилося в будинку Хім. Вона дозволяє йому спати на тих же подушках, на яких раніше спав її чоловік.

Жінка переконана, що це теля має той же характер, що і її покійний чоловік — тварина все робить так само, як покійний чоловік, у тому числі піднімається нагору в будинку. Діти та онуки підтримують родичку і повністю з нею погоджуються — вони теж знаходять у теляті дух свого батька.

Сама вдова пообіцяла дбати про цю тварину до самої смерті. Крім того, вона звернулася до дітей із проханням стежити за ним, коли її не стане.

Так, дітям жінки заборонено продавати теля або жорстоко поводитися з ним. Коли тварина помре, її поховають із скоєнням тих самих похоронних обрядів, що й за смерті людини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні