«СВІДОМІ» не втратили жодного голосу за рік в міськраді. ВІДЕО

2
-3
«СВІДОМІ» не втратили жодного голосу за рік в міськраді. ВІДЕО
За перший рік своєї діяльності у Луцькій міській раді фракція «Громадянський Рух «СВІДОМІ» не втратила жодного відсотка довіри лучан.

Про це в ефірі програми «Відкрита влада. Місто» на телеканалі «Аверс» розповів голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» у Луцькраді Тарас Шкітер, пише Конкурент.

На думку обранця громади, оскільки депутатство – це виборна посада, то головний критерій, за яким варто оцінювати роботу фракції, – це думка людей, які делегували їм повноваження.

Як розповів Тарас Шкітер, за результатами Сьомого всеукраїнського муніципального дослідження, проведеного групою «Рейтинг», команда «Громадянського Руху «СВІДОМІ» не втратила жодного відсотка довіри лучан і утримує свої позиції.

«Мені здається, що наша команда упродовж цього року відстояла свою позицію і продовжує працювати на благо містян. І люди це оцінюють», – зазначив депутат.

Тарас Шкітер уточнив, що близько 10 % лучан підтримують команду «Громадянського Руху СВІДОМІ».

«Опираючись на дане дослідження, хочу сказати, що наша команда тримає рівень і зустрічається з усіма труднощами з гордо піднятою головою. Ми працюємо, відвідуємо сесії, звітуємо – робимо все, що від нас залежить», – резюмував він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось вам наша оцінка: ви такі ж здирники і бездарники як і ваші годувальники з за майбутнє. Пристосуванці і демагоги. Може чуть.вправніші. Як ви громаді, так і громада вам- велику дулю. Те, чого ви варті.
Відповісти
Проаналізувавши наєзди перед виборами - забили стрєлку і всьо порішали. Дали вам декілька місць відкупних у владі і ви вмонтували туди канкрєтних пацанов. А зараз час від часу влаштовуєте показуху і сотрясаніє воздуха у межах вам дозволеного з барської руки, а насправді з майбахом і в тємє, і в долє ! Бити будуть не по паспорту !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні