--> Як легко вийти заміж: народні прикмети | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як легко вийти заміж: народні прикмети

0
6
Як легко вийти заміж: народні прикмети
Знання прикмет на заміжжя допоможе притягнути щасливу подію, реалізувати свою мрію і стати щасливою, коханою дружиною.

Про це пише Час-Дій.

Дівочі забобони

Не передавайте речі, продукти через поріг — забезпечите дівчині життя старої діви.

Бажаєте швидше стати щасливою дружиною, починайте мести підлогу у напрямку до вікна або столу, від дверей. Не замітайте сміття навколо себе.

Молодим дівчатам не можна робити зачіску при сторонніх.

Не запрошуйте гостей, якщо в будинку безлад — довго заміж не вийдете.

Не носіть кільце на безіменному пальці до заміжжя — це віджене потенційних женихів.

Дуже погана прикмета — міряти чужу весільну сукню або фату.

Поширюється марновірство як на дівчат, так і дівчаток. Нові наряди приміряти допустимо. Не потрібно одягати речі, які були зшиті з весільного наряду.

На вікнах, на кутах столів не сидіть, інакше весілля не бачити.

Згідно з древньою мудрістю, якщо в сім’ї дві дочки, меншу не видають заміж раніше, ніж старшу, вона може залишитися в дівках.

Важливо дотримуватися Великого посту, згідно зі стародавніми прикметами, недотримання цього правила відштовхує серйозних чоловіків.

У спальні фігурка із зображенням пари тварин або півоній притягне подружнє щастя.

Був знайдений по дорозі букет квітів — скоро весілля. Попри те, що підбирати речі, які лежать на дорозі (гроші, годинники, колючо-ріжучі предмети) — погана прикмета, взяти букетик квітів можна.
Прикмети до заміжжя рекомендують розташовувати взуття передом в одному напрямку, щоб бічні сторони торкалися одна одної.

На те, що незабаром жінка вийде заміж, вказує поведінка домовика. Він починає голосно грюкати посудом, лякати майбутню наречену, натякаючи — пора йти з рідного дому.

Поява нареченого протягом 12 місяців пророкує ситуація, в якій дівчина вколола або поріже палець.

Якщо ви стали хрещеною мамою малюка, до того моменту як він навчиться ходити, станете чиєюсь дружиною.

Для швидкого виходу заміж треба взяти одну з голок, яка використовувалася при створенні наряду нареченої, шпильку, якою була пришпилена фата, подушечку від обручок.

Під час гулянь хтось облив вас алкогольним напоєм — подія обіцяє не тільки солідний рахунок в хімчистці, але і шлюб.

Якщо наречена близька подружка або член сім’ї, підшийте їй поділ вбрання, або протріть ганчірочкою туфлі нареченої. Вважається, це збільшить шанси в найближчому часі знайти чоловіка, який буде готовий створити з вами сім’ю.

Найвідоміша прикмета — зловити букет нареченої. Потрібен саме оригінал, адже, як відомо, для кидання використовується дублікат. Відмовляються люди кидати оригінальний букет, вважаючи його родинним оберегом, який після весілля наречена принесе в дім.

Дієвий обряд на швидку появу судженого — з дозволу нареченої потанцювати з нареченим. Такої можливості немає, кавалерів вибирайте серед тих, хто сидить як можна далі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні