--> У зростанні цін на продукти винні базари? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У зростанні цін на продукти винні базари?

1
4
У зростанні цін на продукти винні базари?
Голова директорату Асоціації франчайзингу Андрій Кривонос розповів чому продовжують рости ціни на продукти та чому продають акційні товари.

Про це пише Україна 24.

«Націнки супермаркетів — надумана проблема, тому що товар у них заходить уже із підвищеною ціною, а супермаркет застосовує свої звичайні коефіцієнти. Тому ажіотажні зміни цін найчастіше відбуваються через нецивілізовану торгівлю — маленькі магазини, базари, або довгостроково планово в мережах у спокійному режимі. Ще є питання сезонності, логістики та інші», — сказав експерт.

Також експерт відповів, чому у магазинах часто продають продукти по акції.

«Тут дві сторони, цей маркетинговий хід змушує вас постійно ходити в один і той же магазин для порівняння ціни та швидкого вибору товарів, які ви вже побачили, що на них скоро буде акція. Другий момент — що у середньому рівень цін усього супермаркету несуттєво змінюється, якісь товари подорожчали, якісь подешевшали. А ви як покупець ходите та шукаєте, що подешевшало», — сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
-"Націнки супермаркетів — надумана проблема, тому що товар у них заходить уже із підвищеною ціною"-
А чому супермаркети не працюють напряму із виробником, а з якимись "прокладками" які свої відсотки накручують?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні