--> Щоб не захворіти: як правильно харчуватися взимку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Щоб не захворіти: як правильно харчуватися взимку

3
-4
Щоб не захворіти: як правильно харчуватися взимку
Щоб не хворіти, у період морозів та холоду важливо споживати ситні теплі страви та пити зігріваючі напої.

Про це повідомляє Сьогодні.

Взимку дотримуватися суворих дієт і голодувати зовсім не найкращий варіант. Уповільнення метаболізму, коротший світловий день та інші фактори впливають на наш апетит, тому постійне почуття голоду взимку – це нормально. А от недоїдати і відмовлятися від калорійної їжі взимку шкідливо, інакше наша система травлення буде ослаблена.

Тож для підтримки енергії та зігрівання нам особливо важливий жировий прошарок, дієта призведе до того, що насамперед організм "спалить" м'язову масу. А таке схуднення зовсім не корисне.

Тому в зимовий сезон виключити з раціону варто лише справді шкідливі для здоров'я продукти, а натомість пропонується хороший, а головне корисний замінник. Тобто при збалансованому харчуванні ми отримуємо потрібні мікроелементи з їжею, не набираючи при цьому нові кілограми. Насамперед треба знизити кількість солодкого в раціоні – цукру, цукерок, випічки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Харчування - важливий фактор для сильного імунітету, але дитині все одно в осінньо-зимовий період потрібний додатковий захист. Нам педіатр виписала Альпікол підвищення захисних сил організму. Допомагає. За весь цей час донька хворіла лише раз на застуду, і те, вже на третій день почувала себе набагато краще.
Відповісти
Як то кажуть, краще запобігти захворюванню, ніж потім його лікувати. Вважаю, що вітаміни, правильне харчування, спорт, відпочинок - все це в комплексі покращує наш імунітет і оберігає нас від застудних та інших захворювань, але для підстраховки і для підвищення імунітету я приймаю препарат рослинного походження Альпікол! Підтримує мій імунітет на належному рівні й оберігає організм від болячок!
Відповісти
Я намагаюся повноцінно харчуватися цілий рік. А для профілактики застуди восени пропиваю смачний Альпікол. З ним зазвичай вдається не хворіти))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні