Чому «ПриватБанк» піднімає кредитний ліміт для користувачів без їх відома

0
1
Чому «ПриватБанк» піднімає кредитний ліміт для користувачів без їх відома
Клієнти ПриватБанку скаржаться на те, що банк без попередження та запиту підвищує кредитний ліміт на карті, через що вони починають користуватися грошима банку.

Про це пише Сьогодні.

Проблема в тому, що люди, які не знають про існування кредитного ліміту, почали розплачувалися карткою та автоматично залізли у борги банку.
Одна ж клієнток банку розповіла про те, що взагалі бачила, що цей ліміт є. І в загальному, жінка тепер винна банку 1200 грн. Ще один чоловік розповів, що що ніяк не може знизити ліміт, який без його згоди підняли до 5 тисяч грн.

«І взагалі не можу зрозуміти як можна навіть без повідомлення змінювати кредитний ліміт, а потім нахабно повертати його до 5000 грн, хоча я ясно вже багато разів давав зрозуміти, що не хочу взагалі брати будь-які кредити!», – зазначив чоловік.

Працівники банку кажуть, що розмір кредитного ліміту встановлюється індивідуально для кожного клієнта.

«Банк встановив вам межу як надійного клієнта. Це подяка за наші послуги. Його можна прибрати будь-якої миті в Приват24, або звернувшись у нашу підтримку, однак, погодьтеся, у житті бувають різні обставини, коли непогано мати фінансовий запас, який їсти не просить», – написали співробітники «ПриватБанку».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні