--> У ДТП біля Луцька травмувались дорослі та дитина. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У ДТП біля Луцька травмувались дорослі та дитина. ВІДЕО

0
6
У ДТП біля Луцька травмувались дорослі та дитина. ВІДЕО
У селі Озерце, що неподалік Луцька сталася масштабна ДТП.

Про це повідомили в телеграм 4Lutsk, пише Конкурент.

Попередньо відомо, що на трасі біля села, через необережні дії одного з водіїв, сталося зіткнення двох автомобілів, в результаті чого один з автомобілів вдарився в дорожній відбійник.

За словами очільника Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Володимира Шмаля в аварії травмувалися троє людей.

«Виклик надійшов о 23:00. Аварія сталась біля Озерецьких бань. Одна з потерпілих – дитина 2005 року народження. Її повезли власним транспортом. А ще двох медики "швидкої" доставили до Луцької міської лікарні. Їхній стан середньої важкості, ближче до важкої навіть. У одного з постраждалих закрита черепно-мозкова травма. У обох постраждалих – забій грудної клітини та переломи ребер. У дитини також забій грудної клітини та гостра реакція на стрес», – повідомив Володимир Шмаль.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні