--> Топ-3 щоденні звички, що призведуть до швидкого старіння | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ-3 щоденні звички, що призведуть до швидкого старіння

0
5
Топ-3 щоденні звички, що призведуть до швидкого старіння
Старіння - невід‘ємний процес в нашому житті, але лише від нас залежить як ми будемо це робити: красиво та поступово або залишимо все на самоплив.

Про це повідомляє Новини Live.

Недостача сну

Вчені з Лос-Анджелеса виявили, що всього за одну ніч поганого сну клітини літніх людей старіють швидше. А все тому, що під час сну багато життєво важливі системи організму відновлюються і оновлюються. Поганий сон асоціюється з усім, від прискореного старіння шкіри до підвищеного ризику хронічних захворювань, включаючи хвороби серця, ожиріння, діабет, рак і деменцію.

Надлишок інтернету

Вчені запевняють, що надмірний вплив синього світла, який випромінюється екранами телефонів і комп'ютерів, може прискорити старіння. Таке світло може пошкодити клітини мозку і очей. Щоб уникнути цього, рекомендовано отримувати якомога більше природного світла, носити окуляри з синім світлом і обмежувати час, проведений перед екраном. Більш того, коли ви дивитеся в екран телефону зверху вниз - ви шкодите шкірі шиї, на якій з часом з'являються великі складки - кільця Венери. А шия і декольте - одні з перших видають вік людини.

Надлишок солодкого

Вживання занадто великої кількості продуктів з високим вмістом цукру може викликати старіння як зсередини, так і зовні, надаючи негативний вплив на все, від мозку до шкіри. Дослідники виявили, що споживання великої кількості цукру може викликати зморшки, пошкоджуючи колаген і еластин, два білки, що зберігають молодість нашої шкіри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні