--> Лікар щеплював людей саморобною вакциною від ковіду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лікар щеплював людей саморобною вакциною від ковіду

1
0
Лікар щеплював людей саморобною вакциною від ковіду
У Німеччині в суботу, 27 листопада, лікар вакцинував людей препаратом без офіційної реєстрації.

Про це повідомляють Волинські Новини.

Мова йде про вакцину від ковіду,яку створив місцевий лікар та підприємець, професор медицини Вінфрідом Штеккером.

Якщо підозри поліції виправдаються, його вчинок буде кваліфіковано як порушення закону про лікарські засоби.

Минулого року, навесні лікар заявив про створення власної вакцини від ковіду. Спочатку він тестував препарат на собі, друзях та членах сім'ї, пізніше зробити щеплення погодилися кілька десятків добровольців.

27 листопада в аеропорту Любека зібралося близько 230 людей. Понад 50 добровольців встигли зробити щеплення до втручання поліції та служб охорони правопорядку.

За даними винахідника, препарат ефективний на 97%. Однак ці висновки були отримані лише на основі серологічних тестів. Повноцінних клінічних досліджень препарату не проводилось. Окрім того, вакцина не отримала відгуків у жодному медичному виданні.

Також медик не мав ні офіційного дозволу, ні дослідницького протоколу, ні доклінічного допуску. Про препарат не надано інформації про можливе забруднення сторонніми вірусами чи мікоплазмами, що загрожує здоров'ю добровольців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чим його вакцина відрізняється від всіх тих, якими зараз колять усіх людей? Шо то гівно що інше. От тільки після його вакцини не вмирають від ускладнень "пачками" люди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні