Призначення та перерахунок пенсій: нові послуги у «Дії»

0
-3
Призначення та перерахунок пенсій: нові послуги у «Дії»
Міністерство цифрової трансформації України 29 листопада презентує нові послуги у додатку «Дія».

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у фейсбук.

"Нові сервіси будуть пов’язані із соціальною сферою. Це будуть послуги, які щодня оформлюють декілька мільйонів українців у ЦНАПах або ж в управліннях соцзахисту. Ми їх представимо у Дії — без черг, в декілька кліків та просто для всіх. Серед послуг буде призначення та перерахунок пенсій", - розповів міністр.

Як повідомив Федоров, на соціальну сферу з держбюджету щороку виділяється понад 700 млрд гривень, а це більше, ніж на медицину, освіту чи культуру. Соціальні послуги – на другому місці з популярності в українців.

Тож важливо зробити якомого послуг більш швидшими та доступними для українців.

"Команда Мінцифри спільно з партнерами також презентує ініціативу з цифрової доступності та безбар’єрності, яка базується на міжнародному досвіді. В Україні проживає майже 3 мільйони людей з інвалідністю. Цифровий розвиток має бути доступний для кожного", - написав Михайло Федоров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні