--> Ютуб-блогер відтворив «Гру в кальмара» з винагородою у 456 тисяч доларів. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ютуб-блогер відтворив «Гру в кальмара» з винагородою у 456 тисяч доларів. ВІДЕО

0
4
Ютуб-блогер відтворив «Гру в кальмара» з винагородою у 456 тисяч доларів. ВІДЕО
У США блогер відтворив «Гру в кальмара» з винагородою у 456 тисяч доларів.

Про це пише Пропортал.

У реконструкції гри змагалося 456 гравців змагалися за винагороду у розмірі $456 тисяч. Відомо, що ніхто з учасників не постраждав і не загинув.

Блогер заявив, що витратив 2 мільйони на створення локацій і 1.5 мільйони на призи. Також окрім великої суми виграшу для переможця, Дональдсон виділив по 2 тисячі доларів кожному гравцю і 10 тисяч учаснику, який дійшов до фіналу і посів 2 місце.

Учасники реконструкції також проходили випробування з цукерками далдони – вони, як і герої серіалу, мали голкою вирізати з льодяника ідеальну фігурку, не пошкодивши її.

У перетягуванні каната та на скляному мості люди падали в яму з піною, а не розбивалися насмерть, як у серіалі. Також, після того як учасник вибував з гри, у нього вибухала кулька наповнена фарбою, що імітувала кров.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні