--> Залучено мільярд доларів: Ренат Ахметов готує державний переворот? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Залучено мільярд доларів: Ренат Ахметов готує державний переворот?

2
0
Залучено мільярд доларів: Ренат Ахметов готує державний переворот?
Президент України Володимир Зеленський заявив, що Ахметова намагаються втягнути у держпереворот.

Про це повідомляє Бабель з посиланням на пресконференцію президента України.

«У нас є не тільки агентурна інформація, у нас є навіть звукова інформація, де представники з України з представниками Росії обговорюють участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні, що буде залучено мільярд доларів тощо», — поаідомив очільник держави.

Також президент вважає, що це «підстава» Ахметова, якого у війну втягує «його близьке оточення».

«Я вважаю, що він може навіть про це не знати, а може і знати. Я запрошую Ріната Ахметова на Банкову послухати ту інформацію, якою можна поділитися, або до відповідних органів, де він може сприймати цю інформацію. Мені здається, що це важлива інформація для нашого суспільства», — зазначив президент.

За його словами, він не вірить у державні перевороти, як і в те, що «Ахметов побіжить».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після такої заяви, або за годину до неї Ахметова мали б арештувати і вручити йому повідомлення про підозру. Якщо це просто повідомлення для журналістів, то це черговий злив спецоперації з виявлення заколотників. Тепер вже Зеленському мають вручити повідомлення про підозру щодо вчинення кримінального правопорушення
Відповісти
Соціологи з'ясували, що 68% опитаних українців знають, що в останню суботу листопада відзначається День пам'яті жертв голодоморів в Україні. Ще 24% зазначили, що щось чули про це, при цьому 8% взагалі не знають. До цих 8% належить редактор цього сайту. Висловлюємо йому співчуття.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні