--> Розпочато спецоперацію «Полісся»: ситуація на кордоні з Білоруссю загострюється | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розпочато спецоперацію «Полісся»: ситуація на кордоні з Білоруссю загострюється

5
1
Розпочато спецоперацію «Полісся»: ситуація на кордоні з Білоруссю загострюється
На кордоні з Республікою Білорусь розпочалася спеціальна прикордонна операція "Полісся". Вона координується Державною прикордонною службою та проводиться спільно з силами Національної гвардії, Національної поліції, ЗСУ та іншими задіяними резервами.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Йдеться про посилення охорони українського кордону, щоб запобігти міграційній кризі, пояснили прикордонники.

За словами першого заступника голови Державної прикордонної служби Володимира Нікіфоренка, нині на українсько-білоруському кордоні є імовірність перенаправлення потоків мігрантів до України, і тому правоохоронні органи спільними зусиллями посилюють охорону кордону на цій ділянці.

Спецоперація офіційно розпочалася ввечері 23 листопада, пояснив Нікіфоренко. Її головне завдання – не допустити, щоб нелегальні мігранти перетнули державний кордон і потрапили до України.

Як повідомив перший заступник голови ДПСУ, на центральному та обласних рівнях працюють міжвідомчі координаційних штаби, на районному рівні — координаційні групи управління.

Контролюватимуть ситуацію на кордоні з Білоруссю збільшені прикордонні наряди. Для патрулювання і моніторингу також застосують авіацію, безпілотні авіаційні комплекси і технічні засоби спостереження.

Окрім цього, передбачене суттєве посилення прикордонного режиму вздовж українсько-білоруської ділянки державного кордону.

У межах контрольованих прикордонних районів виставлять контрольних пости на автомобільних дорогах. Також патрулюватимуть основні шляхи до державного кордону, перевірятимуть автобусні та залізничні станції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я зеленське Фуфло , я суть повний мерзотний трикратний крадій пенсій , Хряк порошенко вто муй пахан . А щи Шоні , Алкашоні , ун у хаті пердушоні .
Коли бов я квартанер ,то за парашенка я водяру жер , а щи крадущий пенсії шовдарь бовдарь ішта , звать ня Пенсійний трикратний Крадунішка . Нать тать ньив хосен мосен , ми на сайті дыч несем , бо ми сраки зеленякы , жидярні мы собаки . Любиться с хряком вальцманяком , бо вмісто розуму я хряча порошено-Жопа .
Всрався я в брехні крадучи пенсії з людей і ускотинився з г.шоколадним хряком, пак в коменты завалився . Туй я серу просто так, бо крадущий пенсії жидяцький я мудак .
Відповісти
"весна прийде садиті будемо парашенка...?" і шо? хоч хтось вже сидить? (а вже пройшла і не одна) а трикратний крадій пенсій клоун зеленський бреше 72%му бидлу ажж запінився!!!
Відповісти
і накуя їм така уркаїна? де зеленський бандит трикратно пенсії краде і десятки міліонів українців за кордоном працють не на свою державу! в нас держави вже нема бо керують нею захланно трикратно крадущі пенсії зелені бандитські змії-жиди!!! "щірі" українці посрали україну!!!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти
я клоун Зеленський краду трикратно пенсії й складаю враження нещирої і непорядно брехливої жидярної нелюдини. Мені б хотілося,щоб мені не завадили відбути свій довічний термін на нарах у параші до кінця подихання оскільки я точно ще найгірший як мінімум за крадія пенсій хряка Порошенка, зрадника Кравчука,вбивці-замовника Кучми. Його обрали фальсифікаційно недермократично, таких злочинів трикратно пенсії крадійських як я янукович не вчиняв,тому треба дати можливість мені крадучому трикратно пенсії підорасу зеленському реалізувати свою підорну програму на нарах на параші,з якою я ішов в підораси,а за законом зони на це дається 50 років. Якщо хтось хоче здійснити державний переворот як хряк порошенко, то це буде злочин не тільки проти мене і мого зе-бандитського слуго-клану узурпатора держави,а й проти моєї нікчемної кількості зе-слуг сатани проти українського населення,яке не голосувало за цю зе-банду і не чекає виконання передвиборчих бреливих невиконаних дурних обіцянок тіпа "весна прийде садиті будємо" а хряк порошенко так і не сидить гуляє падло!!! імпічмент клоуну-бандиту з нарами не за горами і кулявлоб..то кулявлоб..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні