--> У Раді хочуть ввести штрафи за ЛГБТ-символіку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Раді хочуть ввести штрафи за ЛГБТ-символіку

2
7
У Раді хочуть ввести штрафи за ЛГБТ-символіку
У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт про внесення змін до Кодексу України «Про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за пропаганду відхилень від конституційних норм сім'ї, дитинства, материнства та батьківства", яким пропонується встановити штрафи за "пропаганду педофілії, гомосексуалізму та трансгендеризму».

Про це пише Сьогодні.

Авторами законопроєкту стали депутати від «Слуги народу»: Георгій Мазурашу, Анатолій Драбовський, Сергій Кузьміних, Артем Культенко та Віктор Мялик від групи «За майбутнє».

Закон пропонують доповнити новою статтею, яка передбачатиме накладення штрафу розміром 17 тис. гривень на фізичних осіб та розміром 51 тис. гривень штрафу на юридичних. У разі, якщо така пропаганда буде здійснена посадовою особою, це призведе до накладення штрафу розмірі 85 тис. гривень.

У пояснювальній записці йдеться про те, що такого роду дії «призводять до епідемії ВІЛ/СНІД, незворотного каліцтва людей («трансгендерний перехід»), порушення права на свободу слова і віросповідання, порушення права на свободу наукових досліджень, руйнації інституту сім’ї, демографічної кризи, унеможливлюють виховання дітей в конституційному руслі, чим порушуються права дітей та їхніх батьків».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так ми ідемо в Європу чи ні? Бо там за таке не штрафують. Чи хтось напрошується на копняків від ЄС.
Відповісти
Вся верховна рада це цілодобова пропоганда лгбт
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні