Луцька книгарня тепер у власності Івано-Франківської компанії

0
3
Луцька книгарня тепер у власності Івано-Франківської компанії
У Луцьку продали з аукціону приміщення колишньої книгарні, яка знаходилася на проспекті Волі. Кінцева вартість виявилася утричі дорожче від стартової ціни.

Про це повідомляють Волинські Новини.

Торги відбулися сьогодні, 23 листопада. За право власності змагалися аж 14 учасників аукціону. Найбільшу пропозицію, яку система визначила переможною – 16,112 мільйона гривень.

У грудні минулого 2020 року майнова комісія передала книгарню «Освіта» у комунальну власність Луцька. Рішення про приватизацію цього об’єкта депутати міської ради ухвалили під час сесії у серпні 2021 року.

Приміщення знаходиться в кутовій частині 4-поверхового будинку з виходом на центральний проспект міста. Загальна площа – 174,4 кв м.

Стартова ціна лоту була 5,567 мільйона гривень. У результаті торгів ціна виросла майже утричі.

Переможцем стало ТОВ «Окфест» з Івано-Франківська. Якщо переможець підпише договір, кошти від продажу в сумі 16,112 мільйона надійдуть до бюджету міста, повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Якщо ж переможець відмовиться, то договір буде укладений з іншим учасником торгів, підприємцем Анатолієм Саско, який запропонував дещо меншу суму – 15 мільйонів гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні