--> Лист до герцогині: як написати, аби відповіли з палацу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лист до герцогині: як написати, аби відповіли з палацу

1
-8
Лист до герцогині: як написати, аби відповіли з палацу
Шанувальники королівської родини кожного року відправляють листи до палацу та вітають сімейство з Різдвяними святами і Новим роком.

Про це повідомляє ТСН.

"У разі звернення до Кетрін або Вільяма ви повинні використовувати титули "Ваша Королівська Високість" або "Дорога мадам". Звертатися до принцеси на її ім'я неприпустимо. Лист до королівської сім'ї повинен мати офіційний тон і не бути занадто персоналізованим, хоча ви можете розповісти їм трохи про себе з метою пояснення або надання контексту вашого листа. Не забудьте вказати зворотну адресу і закінчити лист словами "ваш щиро" або "дуже щиро", - йдеться у повідомленні.

Адреса у герцога і герцогині проста:

The Duke and Duchess of Cambridge
Kensington palace
London
W8 4PU
United Kingdom

Що писати у листі, вирішувати тільки вам. Головне, що ви можете отримати не тільки відповідь, але і листівку. Багато шанувальників в розповідають про власний досвідом і хизуються картками відповідей, які отримали від королівської пари.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до Зеленського як написати, звертатися ''сонцесяйний", чи "су***нер країни про***тутки"? Чи однаково, Єрмак читатиме, і викине у смітник
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні