Сукня чи костюм: що одягнути на Новий рік

1
1
Сукня чи костюм: що одягнути на Новий рік
У новорічну ніч всі жінки та дівчата хочуть мати ефектний вигляд, який зможе підкреслити переваги фігури та притягти удачу. Тож головним компонентом красивого образу є одяг.

Про це повідомляють Факти.

У новому 2022 році головним буде чорний (блакитний) водяний Тигр.

Варто відмовитися від штучних відтінків, таких як неон. Також не рекомендовано одягати фіолетовий, тому що такі кольори можуть розізлити дику тварину.

"Однак вироби з паєтками, бісером, блискітками, навпаки, приманять тигреня, а разом з ним — удачу на цілий рік. Яскравою може бути вся сукня або аксесуар, наприклад, сумочка. У поєднанні з чорним та білим вийде класичний вечірній образ, – додала стилістка Анна Ткаченко.

Обирайте одяг згідно фігури, щоби досягти жіночного силуету. І додайте звабливості вирізами, оголеними плечима, відкритою зоною декольте.

Зверніть увагу на блакитний колір та морську тематику це - одна з ознак Тигра-2022.

Відтінки помаранчевого, золотистого, жовтого, пісочного також сподобаються господарю року.

Це може бути сукня, спідниця та блуза або трикотажний комплект — на ваш розсуд. Щоб відійти від повсякденності, обирайте одяг з трендовими деталями: пір‘ям, бахромою, сіткою, мереживом.

Білий — ще один фаворит майбутнього року. Він може стати символом початку і нових звершень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще навесні купила ювелірний гарнітур на violity.com під нього і підбирати у образ. Як на мене, то головне, аби наряд був зручним і не важливо, плаття чи костюм
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні