Топ-порад, як вибрати хороший пуховик на зиму

0
1
Топ-порад, як вибрати хороший пуховик на зиму
Невдовзі випаде перший сніг і прийдуть морози та ще більші похолодання. Тому важливу роль відіграє правильний вибір пуховика на зиму.

Про це пише ОГО.

Вага

Хороший пуховик — легкий пуховик. Чим більший відсоток пуху в складі, тим тепліша і легша куртка. Однак виробники додають до складу синтетичні наповнювачі, які важче гріють, ніж пух.

Найбільш поширені пропорції — 80% пуху і 20% пера. Якщо перо становить 50% і більше, куртка стає важкою. Носити такий пуховик зовсім незручно. Тому добре зважте своє рішення у всіх сенсах. Пуховик повинен важити не більше 1 кг, інформує Ukr.Media.

Модель

Раніше, ще у 80-х, популярними були дуті пуховики та куртки, які і сьогодні користуються попитом. Фахівці радять при виборі пуховика керуватися принципом практичності і універсальності.

Якість

Якщо пуховик не можна прати, манжети і комір облямовані хутром або розшиті стразами, доглядати за таким буде набагато складніше, а значить, він швидко втратить первісний вигляд. У цьому сезоні у тренді пуховики з еко-шкіри.

Довжина

Якщо ви плануєте носити пуховик з штанами, вибирайте довжину мінімум до стегнової кісточки. Міні-варіанти до талії в нашому кліматі неактуальні. Подбайте про своє здоров'я. Якщо ж ви носите і сукні або спідниці, краще віддати перевагу подовженому пуховику-пальто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні