Що подарувати дитині на день Святого Миколая

0
5
Що подарувати дитині на день Святого Миколая
Зазвичай діти отримують солодощі, які Миколай залишає під подушкою. Крім цукерок можна потішити свого малюка ще й сюрпризом — іграшкою, книжкою або пазлами.

Про це пише Факти.

Варто спершу запитати у дитини, чого вона хоче найбільше — це значно спростить ваше завдання пошуку подарунку.

Наприклад, багато хлопчиків полюбляють конструктори — зараз їх безліч, і тепер це не просто набір фігурок, а повноцінні тематичні набори. Можна придбати набір із динозаврами, з Бетменом, із пожежниками тощо. Є майже все, чого захоче дитя.

Щодо дівчаток, то вони також люблять гратися з інтерактивними іграшками, яким можна змінювати зовнішній вигляд — ляльки зі спеціальними будиночками та одягом. До них можна буде придбати ще різноманітні аксесуари - нові будиночки, сукні та ляльок-подружок. Це допоможе повернути інтерес до вже забутої іграшки.

Не варто забувати і про солодощі — різні набори з величезною кількістю цукерок вважаються незамінним атрибутом до Дня Святого Миколая. Зараз коробки зі смачним сюрпризом продають практично в кожному магазині, тож підібрати потрібний варіант під будь-який бюджет та побажання доволі легко. Солодощі - це універсальний подарунок для дітей різного віку.

Книжка чудово підійде старшим дітям, які люблять читати та проводити час за сторінками. Зараз є дитячі книжки на будь-який смак, а деякі навіть ґрунтуються на відеоіграх — чудова можливість прищепити любов до читання так, щоб це було цікаво дитині.

Ще одним чудовим подарунком стануть розмальовоки – до них можна додати набір олівців. Це сприятиме розвитку, а також не дасть нудьгувати протягом тривалого часу.

Пазли можна підібрати під будь-який вік та побажання — від простих до найбільших та складних. Деякі сподобаються як дітям, так і самим батькам.

Також можна подарувати настільні ігри — зараз їх дуже багато на ринку і вони мають безліч тем. У деякі з них можна грати всією сім’єю, і нудно не буде нікому. Гарний спосіб проводити вечори у родинному колі.

Для активного відпочинку узимку, — санчата, ковзани чи лижі допоможуть насолодитися снігом повною мірою. Також можна придбати додатковий захист.

Різні гаджети стали невід’ємною частиною дитинства багатьох маленьких українців. Залежно від віку, можна подарувати планшет, навушники, телефон або розумний годинник.

Також для дітей старшого віку можна зробити більш практичні подарунки — рюкзак, глобус, теплу піжаму або красивий термос для чаю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні