Домашній салон: як зберегти волосся у мороз

0
4
Домашній салон: як зберегти волосся у мороз
З приходом зими та морозів варто вдатися до заміни засобів для волосся та шкіри голови.

Про це пише ELLE.

Перша та головна проблема, яка виникає взимку - тьмяність, сухість і ламкість волосся.

Правила, без яких не обійтись у морози:

1. З вологим волоссям заборонено виходити з дому! Замерзання вологи у волоссі неодмінно стане причиною пошкодження волосся і січених кінців. Тому, рекомендовано використовувати фен і термозахист, які стануть вашими вірними помічником у зимовий період.

2. Мийте голову теплою, а не гарячою водою. Після холодної погоди на вулиці завжди хочеться поринути у максимально гарячу воду, але не забувайте, що така вода погано впливає на стан вашого волосся та шкіри. Шкіра голови від цього швидко стає жирнішою, а волосся втрачає свій колір та стає сухим.

3. Пам'ятайте: красиве волосся = здорова шкіра голови. Рекомендовано робити пілінг для шкіри голови на основі олії чайного дерева або морських водоростей – це чудовий засіб, який заспокоює шкіру та зволожує її.

4. У морози структура волосся стає слабкою через зовнішні фактори. Тому не забувайте використовувати маски для волосся. Але не плутайте маски та кондиціонери, адже це зовсім різні продукти, і вони не можуть бути взаємозамінними!

Використовуйте маску на підсушене волосся рушником: витримайте її на локонах, змийте, знову відтисніть пасма рушником і нанесіть на 1-2 хвилини кондиціонер.

5. Від електризації врятують спреї та олії для волосся. Ці продукти усувають надмірну пухнастість, тому структура волосся перетворюється на м'яку та шовковисту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні