--> Які школи у Луцьку відновили очне навчання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які школи у Луцьку відновили очне навчання

3
5
Які школи у Луцьку відновили очне навчання
Декілька шкіл у Луцьку відновили повноцінне навчання для учнів 1-11 класів.

Про це розповів керівник департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар, пише Інсайдер Медіа.

Навчання відновила школа І-ІІІ №2, луцький інституційний ліцей №8, ЗОШ І-ІІІ №12 та міжшкільний навчально-виробничий комбінат.

«Вакцинація працівників усіх інших закладів вище 98%, охоплення працівників двома дозами вакцини складає майже 90%. Як тільки рівень вакцинації сягне 100%, або Волинь перейде на нижчий рівень епіднебезпеки – усі заклади загальної середньої освіти відновлять свою роботу в повноцінному режимі», - розповів Віталій Бондар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пізно почали - пізно закінчите. А освіту зупинили
Відповісти
Хто цього Бондара привів на цю посаду? Це жуйка, а не керівник. 100% вакцинованість мала бути як мінімум на кінець жовтня. Але "шеф" не хоче сваритись з директорами шкіл, а ті воліють жити в мирі з родичами і знайомими, які працюють в їхніх школах. Це і вчителі і прибиральниці і сторожа.
Відповісти
Знаю вчителі мудрі.і ті що мудрі.зроблять.як треба типу щеплення.Я є думна з тих.якби щеплень.Ми не є стадо.яке мусить робити.те.що тимчасові творять..Хай так.але трішечки не так..Молодці колеги
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні