Святкували випускний: на Волині чоловік до втрати свідомості побив жінку

0
-4
Святкували випускний: на Волині чоловік до втрати свідомості побив жінку
На Волині працівник сільської ради у стані алкогольного сп’яніння побив жінку до втрати свідомості. Турійський районний суд призначив чоловіку покарання у виді п’яти місяців арешту.

Про це пишуть Волинські Новини.

Подія трапилася 11 червня, близько першої години ночі. Раніше судимий завідувач господарством у Кульчинській сільській раді, у стані алкогольного сп'яніння вдарив жінку кулаком в обличчя, від чого вона отримала легкі тілесні ушкодження.

У суді чоловік розповів, що вживав алкогольні напої, тож не може повідомити суду про факт та обставини нанесення тілесних ушкоджень. Він неодноразово змінював свою позицію щодо визнання вини, але в підсумку визнав себе винуватим.

Потерпіла жінка розпвоіла, що в ніч, коли її побили, вона перебувала в себе на подвір`ї та разом із чоловіком і подругами святкувала випускний вечір дітей з дитячого садочку. Близько першої години вона стояла біля автомобіля і відчула сильний удар у ділянку верхньої губи, від чого впала та втратила свідомість. Коли жінка прийшла до тями, то викликала поліцію, а обвинувачений втік у сторону автостанції. На наступний день його затримали та у відділенні поліції вона його впізнала. Потерпіла зазначила, що обвинувачений не звертався до неї, аби відшкодувати шкоду, тож вона наполягала на суворому покаранні.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив «бійцю» покарання у виді п’яти місяців арешту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні