Загубили під час відпустки: кіт повернувся до господарів через 10 років

0
1
Загубили під час відпустки: кіт повернувся до господарів через 10 років
«Рижик», якого 10 років тому власники назвали Великим Джинджем, втік ще далекого 2011 року, коли пара відпочивала, подорожуючи каналами неподалік Бірмінгема.

Про це пише Телеграф.

Великого Джинджа наречені чекали майже тиждень, а коли зрозуміли, що кіт не повернеться, зареєстрували його як зниклого безвісти.

Згодом мешканці невеликого містечка Лічфілд помітили рудого на одній із вулиць. Він одразу привернув увагу зоозахисників, адже безпритульні тварини у цих місцях рідкість.

Один із місцевих жителів спробував приручити рудого котика і навіть дав йому прізвисько Мармелад, але тварина була злякана і близько ніколи не пасувала навіть за смакоти.

Через деякий час Мармелад звик до оточуючих та його спіймали. Під час огляду з'ясувалося, що пухнастий має велику пухлину на боці, тому його одразу повезли до ветеринара. У клініці лікарі виявили у «Рижика» чіп, на якому було зазначено, що він не Мармелад, а Великий Джиндж, якого власники втратили 10 років тому.

Ветеринар одразу зв'язався з господарями та повідомив їм радісну звістку про те, що їх кота знайшли.

До речі, пухлина, яка допомогла розшукати Джинджа, виявилася доброякісною, тож котика прооперували та повернули старим власникам.

Господарі «Рижика» кажуть, що на вулицю мандрівника поки що випускати не планують, щоб той знову не загубився.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні