Лояльні до флірту партнера: знаки Зодіаку, які можуть пробачити зраду

0
4
Лояльні до флірту партнера: знаки Зодіаку, які можуть пробачити зраду
Зазвичай, люди не здатні пробачати зраду своєму партнерові, але деякі знаки готові заплющити на проблеми і жити далі.

Про це пишуть НовиниLIVE.

Стрільці

Стрільці не проти пофліртувати з протилежною статтю, з цієї причини вони можуть бути лояльні до флірту партнера. Вони можуть пробачити навіть фізичну близькість з іншою людиною. Найчастіше Стрільці вважають зраду згодою на вільні стосунки і починають зраджувати самі.

Терези

Жінки-Терези цінують стабільність і спокій, навіть якщо всередині них все бушує. Вони готові пробачити навіть зраду, якщо сильно прикипіли до партнера. А якщо у них є діти, то Терези будуть намагатися зберегти сім'ю, навіть наплювавши на гордість.

Риби

Довірливі жінки-Риби будуть закривати очі на те, що відбувається в родині. Таким чином вони захищаються від важких переживань, відмовляючись вірити своїм очам, або не думаючи про погане. Деякі роблять вигляд, що їм такий стан речей до душі, що вони сучасні. Собі ж Риба не дозволить сходити "наліво".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні