Чи можна вакцинуватися під час застуди

2
0
Чи можна вакцинуватися під час застуди
Деякі люди не вакцинуються,тому що бояться, що їх стан може після цього лише погіршитися. Лікар Комаровський розповів, коли потрібно робити щеплення, якщо ми людина хворіє.

Про це пише Сьогодні.

«Насправді, нічого страшного у тому, що ми застуджені - немає. Не треба недооцінювати нашу імунну систему. Якщо людина не хоче щепитися, то вона знайде безліч причин, чому це робити не можна», - зазначив Комаровський.

Євген Комаровський каже, що якщо вам настільки погано, що ви не можете встати з ліжка то в такому стані не треба робити щеплення. Але якщо ви хворієте, але у вас достатньо сил аби дійти до лікарні - краще вакцинуватися.

«Наявність у вас застуди чи бронхіту не є протипоказанням до вакцинації. Якщо ви ходите, а не лежите в ліжку, значить ваша імунна система здатна впоратися з інфекціями. І тому щеплення можна і потрібно робити», - підсумував Комаровський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який він вумний, те ж саме що якщо тебе підстрелили в ногу, то зроби собі контрольний постріл в голову!
Мені цікаво, чи запропонував би він так зробити комусь із своєї рідні?
Відповісти
Ой-вей! Це ж він ґекомендує гоям, а не ґодичам. Пґошу - не плутати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні